میکرودرم
امروزه بسیاری از خانم‌ها به دنبال روش‌های درمانی جوانسازی پوست صورت هستند. خوشبختانه علم پزشکی در این زمینه رشد و پیشرفت چشمگیری داشته است، پزشکان و محققان همواره روش‌های جدیدی برای جوانسازی پوست صورت ابداع می‌کنند. یکی دیگر از این روش‌ها که قدمتی دیرینه دارد، روش میکرودرم صورت است
میکرودرم
میکرودرم

یکی از مهمترین خواسته‌های افراد مختلف به ویژه بانوان داشتن پوستی جوان و سالم است. با این حال پوست به ویژه پوست صورت همیشه جوان باقی نمانده و ممکن است تحت شرایط و عواملی خاص شادابی و سلامت خود را از دست بدهد. افزایش سن یکی از مهمترین دلایل پیری پوست و از دست دادن سلامت آن است که باعث می‌شود پوست صورت دچار چین و چروک گردد.

افرادی که با چین و چروک‌های صورت خود مواجه می‌شوند از راهکارهایی استفاده می‌کنند تا این عیوب را برطرف سازند. در حال حاضر از روش‌های متنوعی برای دستیابی به این هدف استفاده می‌شود که یکی از بهترین و مهم‌ترین آن‌ها میکرودرم است.

این روش جوانسازی پوست مانند دیگر راهکارها دارای خواص و فواید و در کنار آن عوارض و معایبی است. شما می توانید جهت مشاوره و یا رزور وقت با کلینیک زیبایی دکتر دیباجی در تماس باشید.

میکرودرم چیست؟

میکرودرم را می‌توان یکی از پراستفاده‌ترین و محبوب‌ترین روش‌هایی به شمار آورد که به منظور درمان پوست صورت و جوانسازی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این راهکار از دستگاه خاصی استفاده شده و با کمک آن کریستال‌هایی با ظرافت بالا و از جنس اکسید آلومینیوم را بر سطح پوست جای می‌دهند.

پس از آن تراش‌هایی را بر روی بیرونی‌ترین لایه پوست صورت به وجود می‌آورند. انجام این فرایند باعث می‌شود تا پوست روشن شده و شفافیت بیشتری به دست آورد. پس از آن و با کمک قابلیت مکش دستگاه میکرودرم می‌توانند کریستال‌های اکسید آلومینیوم را از سطح پوست جمع آوری کرده و موجب شوند تا سلول‌های فیبروبلاست فعال شوند.

از این طریق نقش قابل توجهی هم در افزایش گردش خون در زیر پوست خواهید داشت. در کنار استفاده از این روش درمانی امکان استفاده از دیگر راهکارها نیز وجود دارد. بیشتر افرادی که این روش را انجام می‌دهند در کنار آن و به صورت همزمان ژل نیز تزریق کرده و یا از بوتاکس استفاده می‌کنند.

فرقی نمی‌کند که رنگ پوست شما چگونه باشد. در هر صورت می‌توانید از روش میکرودرم استفاده کنید و در این زمینه با هیچگونه محدودیتی مواجه نشوید. با این حال این روش برای از بین بردن چروک‌های عمیق سطح پوست مناسب به نظر نمی‌رسد.

میکرودرم را می‌توانند بدون بیهوشی انجام دهند و پس از گذشت مدت زمانی در حدود ۲۴ ساعت نشانه‌های بهبود یافتگی پوست را مشاهده کنند.

فواید و مزایای میکرودرم

استفاده از این راهکار دارای فواید بی‌نظیری است که یکی از مهمترین آن‌ها از بین بردن کک و مک بر روی صورت بوده و مزیت دیگر آن حذف لک‌های حاصل از بارداری بر سطح پوست است. اگر بر روی پوست خود چین و چروک داشته و یا خطوطی بر روی پیشانی‌تان به چشم می‌خورند می‌توانید با کمک این راهکار آن‌ها را برطرف سازید.

کنترل کردن چربی سطح پوست از دیگر فواید میکرودرم است. با کمک این راهکار می‌توانید جای جوش و یا آکنه‌های قدیمی را نیز از بین ببرید. این روش غیر تهاجمی و غیر شیمیایی بوده و بدون عمل باز و جراحی انجام می‌شود و می‌تواند تمامی سلول‌های مرده را از سطح پوست پاکسازی کند.

عوارض میکرودرم

بیشتر عوارضی که پس از اجرای این راهکار پیشامد می‌کند کوتاه مدت بوده و موقتی و گذرا هستند. از سوی دیگر این عوارض در هر فردی خود را به شدت خاصی نشان می‌دهند که این عامل نیز به سیستم ایمنی و بدنی افراد وابسته است. به طور کلی می‌توان این عوارض را شامل مواردی از قبیل درد و سوزش به شمار آورد که به طور معمول و با گذشت مدت زمانی چند ساعته پس از اجرای این راهکار ادامه پیدا می‌کند.

حواستان باشد که اگر این مدت زمان از چند ساعت بیشتر شد مراجعه به پزشک ضرورت دارد. از دیگر عوارض میکرودرم می‌توان به التهاب در کنار سوزش و درد اشاره کرد که این عارضه نیز کوتاه مدت بوده اما رواج بالایی دارد‌. اگر می‌خواهید این عارضه را با شدت بالا تجربه نکنید بهتر است پس از اجرای این روش درمانی، خود را در معرض نور خورشید قرار ندهید.

بسیاری از افراد پس از میکرودرم با عوارضی از قبیل قرمزی مواجه شده و یا دچار کبودی پوست صورت می‌شوند که این عارضه نیز به دلیل لایه برداری از سطح پوست اتفاق می‌افتد. در برخی از موارد پس از میکرودرم پوست صورت خشک شده و یا پوسته پوسته می‌شود.

در این شرایط نیز می‌توانید با استفاده از کرم‌های مرطوب کننده و آبرسان خشکی پوست را برطرف سازید. بسیاری از افراد دارای پوست‌های مستعد تبخال هستند. ممکن است این افراد پس از اجرای این روش درمانی دچار تبخال شوند و یا این عارضه شدت پیدا کند.

به طور کلی افرادی که دچار عفونت پوستی و یا زخم باز هستند و یا از پسوریازیس، زگیل و اگزمای پوستی رنج می‌برند بهتر است این روش را انجام ندهند. میکرودرم برای افرادی که دارای مشکلات عروقی و یا آکنه‌های فعال هستند نیز توصیه نمی‌شود.